Medlem

Nolby Alpina är en slalomklubbar som tränar i Nolbybacken så fort det finns snö. Vi erbjuder träning i alpin skidåkning såsom slalom, storslalom och super G och driver idag verksamhet i alla åldrar från ren nybörjarträning i 5-årsåldern till veteran/motionsträning. Alla är välkomna till vår verksamhet. Klubben söker barn och ungdomar som vill vara en del av en klubb där man har roligt tillsammans både under träning och tävling. Medlem kan man bli när som helst, så anmäl dig eller hela familjen till klubb

Nolbybacken ägs och drivs av Nolby Alpina. Klubben bildades 1976 och år 2004 övertog klubben drift och ägarskap för hela anläggningen från Sundsvalls Kommun. Idag är Nolbybacken den mest välbesökta skidanläggningen efter ostkusten och drivs av ideella krafter med en stark kärlek till alpin utförsåkning och med ambitionen att driva den bästa slalombacken i Sundsvall med omnejd.

Nolby Alpina verkar för ett friskare och rörligare samhälle och värnar om utvecklingen för regionens barn och ungdomar. Vi drivs av en ambition att locka ut alla skidåkare i regionen till snön och vintern. Starkast är vår satsning på ungdomar och barnfamiljer som vi vill ge ett spännande alternativ till en tillvaro inomhus. Därför satsar vi hårt på service och upplevelser utöver den rena skidåkningen. Genom skiduthyrning, skidvårdstjänster, grillplatser och ett kafé med brett sortiment av mat och fika är det lätt att tillbringa en dag i snösäkra Nolbybacken. Oavsett om du är en aktiv tävlingsåkare som vill ha bra träningsmöjligheter eller en fritidsåkare som söker efter bra skidåkning.

Nolby Alpina är en ideell förening vilket innebär att vi medlemmar förutsätts bidra med eget arbete efter förmåga. Alla gör detta på sin fritid och vi är otroligt glada för allt engagemang som finns! Som ny medlem kan du engagera dig på olika sätt, vi behöver alltid allt engagemang vi kan få! Kontakta din tränare eller administratör för att ta reda på vad just du kan hjälpa till med.

SPONSORER: