Hoppa till innehåll

Tävlingar

Anmälan till de tävlingar som Nolby Alpina arrangerar i Nolbybacken sker via TA/tävlingskalendern. Avanmälan ska ske senast dagen innan tävling kl 12.00 annars faktureras startavgiften. Avanmälan till tävling sker också via ovan länk till TA/tävlingskalendern. Observera att avanmälan måste ske innan anmälningstiden har gått ut för resp. tävling.

Kommer ditt namn inte upp i anmälningslistan beror det på att ni inte är inlagda korrekt i Idrottonline, ta kontakt med administratören för Idrottonline i din förening. Observera att efter uppdatering i Idrottonline så kan det ta upp till ett dygn innan ni blir valbara i TA så se till att ni kan anmäla er i god tid innan tävling. Det finns även en instruktion framtagen av skidförbundet som ni hittar här.

Varje tävling har information om kontaktperson och en mailadress synliga i Tävlingskalendern.

Tävlingar för de som är 0-8 år(U8), är endast godkända om de körs utan tidtagning och barnen tillåts endast tävla inom sitt egen distrikt, vilket i Nolbybacken innebär distrikt Medelpad där Nolby Alpina, Sundsvalls Slalomklubb och Getbergets Alpina ingår. För U8 och Portkulsåkare, som vi kallar vår grupp 0-7 år, accepterar vi efteranmälan i samband med nummerlappsutdelningen, men vi föredrar anmälan via kalendern som för de vanliga grupperna.

Tävlingar 2023:

Nolbyrännan 7 Januari

En tävling för U10 inom region 2 och U12-U16 nationellt.

I år har vi fina Utlottningspriser som lottas ut efter avslutad prisutdelning.

Nolbyskruven 8 Januari

En tävling för U8 inom distrikt Medelpad, U10 inom region 2 och U12-U16 nationellt.

Mini-LVC & LVC-Kval Distrikt Medelpad 22 Januari

Vi inleder distriktets LVC arrangemang med kval i Slalom Söndagen 22 januari. Det kommer även att erbjudas träning på lördagsmorgonen.

Nolbyracet 22 Januari

En tävling för våra U10 åkare i Medelpads distrikt. Arrangeras parallellt med LVC- Kvalet.

Januarismällen FIS SL 28-29 Januari

En internationell tävling för åkare 17 år och uppåt. I år arrangerar vi för första gången två dagar i Nolbybacken.

Påsksmällen FIS SL 6 April

En internationell tävling för åkare 17 år och uppåt. Tävlingen är ett samarbete med Sundsvalls Slalomklubb som erbjuder tävling även den 7 och 8 april.

Mid Sweden Race GS 7 April

En tävling för U10 inom region 2 och U12-U16 nationellt.

I år har vi fina Utlottningspriser som lottas ut efter avslutad prisutdelning.