Träningsgrupper

.

Portkul

Vår yngsta, men största träningsgrupp! Här samsas alla som vill träna i lilla backen och vi tränar varje Onsdag kl 18-19. Om du inte kan åka knapplift och ta dig ner för lilla backen och få stopp själv, så behöver du ha någon vuxen på skidor med dig som hjälper till. Här hjälper även våra äldsta träningsgrupper till som ledare och skapar kontakt med dom yngre barnen. Efter träningen så bjuder föreningen alla åkare på saft och smörgås i Kafé Slalom så vi hinner ses och säga hej utan hjälm och glasögon på oss.

U8

U8 riktar sig huvudsakligen till de som är 7 & 8 år, vi håller till i både lilla och stora backen, så du behöver kunna behärska stora liften och du behöver kunna ta dig ner för hela stora backen på ett säkert sätt. Vi ser gärna att du har någon vuxen med dig i backen under träningen om du är osäker. Möjlighet att tävla finns för de som vill i slalombackar som ligger i Medelpad, och tävlingarna sker på ett lekfullt sätt utan någon tidtagning eller resultatlistor enligt gällande regler, alla kan vara med och delta på sin egen nivå.

Clo

U10

U12

U12 riktar sig till våra 11 &12 åringar, och vi tränar teknik och kör Storslalom och Slalom med långa käppar. Möjlighet att tävla finns för de som vill. Vi deltar i Mini Världscupen och deltar på kval inom vårt distrikt Medelpad och finalen för region 2 som är Medelpad, Ångermanland, Jämtland-Härjedalen och Hälsingland.

U14

U14 riktar sig till våra 13 & 14 åringar, och vi tränar teknik, kör Storslalom och Slalom med långa käppar. Möjlighet att tävla finns för de som vill, vi deltar i Lilla Världscupen, LVC, med kval inom vårt distrikt Medelpad och på landsdelsfinalen för de regioner som tillhör Norrland.

SPONSORER: